Zavoláme vám

Děkujeme

Ve vámi zadaném čase vás bude kontaktovat náš operátor.

Zadali jste nám tyto údaje:

Zavřít

Informace o zpracování osobních údajů v registrech SOLUS

podle § 20z a § 20za zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů

Společnost Home Credit a.s., Nové sady 996/25, 602 00 Brno, IČO 26978636, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 4401, (dále jen "HC") Vás jako svého klienta informuje, že podle § 20z a § 20za zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů mohou být Vaše osobní údaje vedeny v databázích (dále též jen „registr“) sloužících k vzájemnému informování o identifikačních údajích spotřebitelů a o záležitostech, které vypovídají o bonitě, platební morálce a důvěryhodnosti spotřebitelů. K tomuto informování není třeba souhlasu spotřebitele a vztahuje se i na vztahy vzniklé v rámci podnikání nebo jiné samostatné výdělečné činnosti spotřebitele. Společnost HC se účastní registrů SOLUS, zájmového sdružení právnických osob. Podrobnější informace jsou obsaženy v dokumentu „POUČENÍ o registrech Sdružení SOLUS“, jehož obsahem je: (i) vysvětlení pojmu informační soubor, a to zvlášť pro Pozitivní registr, Registr FO a Registr IČ, (ii) definice dalších Vašich osobních údajů, které mohou vzniknout při zpracování, (iii) popis fungování Pozitivního registru, Registru FO a Registru IČ, (iv) identifikace subjektů či osob, které mohou mít přístup k Vašim osobním údajům při jejich zpracování a (v) poučení o Vašich právech (§ 11 a § 12 zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.) a nárocích (§ 21 zákona č. 101/2000 Sb.) v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů v rámci pozitivního registru SOLUS. Aktuální znění Poučení můžete kdykoli získat na www.homecredit.cz, a na informační lince sdružení SOLUS 840 140 120 a na www.solus.cz.

V případě, že registr eviduje záznamy o závazcích spotřebitelů, u kterých nedošlo k prodlení, a o potenciálních závazcích spotřebitelů (například Pozitivní registr SOLUS), může do něj společnost HC a další uživatelé nahlížet jen se souhlasem spotřebitele a spotřebitel má právo vůči provozovateli, který registr vede (v případě Pozitivního registru SOLUS sdružení SOLUS), písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí údajů o své osobě v registru, který eviduje záznamy o závazcích spotřebitelů, u kterých nedošlo k prodlení, a o potenciálních závazcích spotřebitelů. Provozovatel v takovém případě bez zbytečného odkladu odstraní z registru všechny záznamy, které se spotřebitele týkají, a učiní opatření směřující k tomu, aby další záznamy týkající se téhož spotřebitele nemohly být zapsány.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

podle zákona č. 101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“)

Souhlasím, aby moje osobní údaje, včetně rodného čísla (dále jen "Osobní údaje"), poskytnuté společnosti Home Credit a.s., Nové sady 996/25, 602 00 Brno, IČO 26978636, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 4401, (dále jen "HC") v souvislosti s mou žádostí o úvěr od společnosti HC (dále jen "Žádost") nebo získané společností HC v souvislosti s Žádostí, a to i od třetích osob, z mého prohlížení či používání webových stránek obsahujících služby společnosti HC, včetně údajů o webovém prohlížeči, IP adrese, navštívené webové stránce či o postupu při vyplnění formuláře, byly společností HC zpracovávány, tj. získávány, shromažďovány, ukládány na nosiče informací, zpřístupňovány, vyhledávány, používány, předávány, uchovávány, tříděny, blokovány a likvidovány v souladu se ZOOU za účelem jednání ve věci uzavření smlouvy o úvěru mezi mnou a společností HC podle Žádosti, ověřování sdělených údajů u třetích osob, posouzení mé úvěruschopnosti a vedení evidence žadatelů o úvěr společností HC. Souhlas uděluji na dobu 1 roku ode dne jeho poskytnutí, nebo ode dne, kdy byla žádost o úvěr zamítnuta.

Dále souhlasím, aby společnost HC sdílela se společností O2 Czech Republic a.s., Za Brumlovkou 266/2, 140 22 Praha, IČO 60193336 a členy skupiny PPF, uvedenými na internetových stránkách www.homecredit.cz, Osobní údaje i informace o mé důvěryhodnosti a platební morálce a dále aby je tyto společnosti a členové skupiny PPF samostatně zpracovávali, a to za účelem posouzení Žádosti, vyhodnocování postupu splácení poskytnutého úvěru či jiného závazku vůči společnosti O2 Czech Republic a.s. nebo kterémukoli členovi skupiny PPF, dále pro vyhodnocení mé schopnosti platit cenu nabízeného produktu a pro ochranu práv členů skupiny PPF nebo společnosti O2 Czech Republic a.s.; informacemi o mé důvěryhodnosti a platební morálce se rozumí především informace o výši a důvodu jakýchkoli mých závazků, o postupu jejich plnění, o rozsahu těchto závazků po splatnosti a délce prodlení, jakož i o případných skutečnostech snižujících moji důvěryhodnost, jako jsou exekuce, úpadek či podezření na spáchání trestného činu, a údaje o způsobu využívání produktů, které mi poskytli či poskytnou společnosti HC, O2 Czech Republic a.s. nebo členové skupiny PPF. Tento souhlas uděluji na dobu 1 roku ode dne, kdy byla žádost o úvěr zamítnuta a v případě, že bude smlouva o úvěru uzavřena, do uplynutí deseti (10) kalendářních let následujících po dni, ve kterém došlo k zániku smlouvy o úvěru nebo ke splacení všech mých závazků, které ze smlouvy o úvěru vyplývají; přednost má ta z uvedených situací, která nastane později.

Dále souhlasím, aby společnost HC předala mé osobní údaje v rozsahu rodné číslo a telefonní číslo společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., Praha 4 – Chodov, Tomíčkova 2144/1, PSČ 148 00, IČO 64949681, a následně aby je společnost T- Mobile Czech Republic a.s., samostatně zpracovávala, a to za účelem vytvoření informací o mé platební schopnosti a tyto poté předala výhradně společnosti HC. Společnost HC je oprávněna předané údaje zpracovávat pouze za účelem posouzení mé Žádosti o úvěr a hodnocení mé schopnosti splácet úvěr či jiný závazek vůči společnosti HC a pro ochranu práv společnosti HC. Údaje poskytnuté ze strany společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. nebudou sdíleny s dalšími subjekty. Tento souhlas uděluji na dobu šesti (6) kalendářních měsíců následujících po dni jeho poskytnutí.

V případě, že do Žádosti vyplním mobilní číslo předplacené služby, výslovně prohlašuji, že jsem účastníkem tohoto telefonního čísla.

Dále souhlasím, že jakýkoliv můj telefonický rozhovor se společností HC může společnost HC nahrávat. Nahraný záznam telefonického rozhovoru může společnost HC uchovávat po dobu nezbytně nutnou k ochraně práv společnosti HC a dále po dobu vyžadovanou příslušnými právními předpisy a v případě, že bude smlouva o úvěru uzavřena, po dobu platnosti smlouvy o úvěru a dále po dobu vyžadovanou příslušnými právními předpisy, zejména zákonem č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. Po uplynutí platnosti smlouvy může společnost HC (jako správce mých osobních údajů v záznamu obsažených) záznam využít pouze za účelem ochrany svých práv. Záznam může společnost HC použít zejména jako důkazní prostředek v soudním, správním či jiném řízení, kterého budeme společnost HC nebo já účastníkem. Souhlasím, že moje osobní údaje, které jsem společnosti HC sdělil(a)a které jsou obsaženy v telefonickém záznamu, bude společnost HC držet po dobu a za účelem uchovávání a použití záznamu.

Pro plnění povinností dle zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru, vaše osobní údaje uchováváme v případě žádosti o úvěr po dobu 1 roku ode dne, kdy byla žádost o úvěr zamítnuta, a jestliže bude smlouva o úvěru uzavřena, je doba uchování 10 let od roku následujícího po ukončení smlouvy o úvěru.

Zpracovatelé a příjemci osobních údajů jsou uvedeni na www.homecredit.cz. Poskytnutí osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné. Potvrzuji, že jsem si vědom(a), že v souvislosti se zpracováním svých osobních údajů mám práva podle § 21 ZOOU, zejména právo požádat společnost Home Credit a.s. nebo zpracovatele Osobních údajů uvedeného výše o sdělení, jaké osobní údaje o mě zpracovává, k jakému účelu, pro koho a jakým způsobem, a pokud se domnívám, že jejich zpracování je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo se zákonem, zejména jsou-li moje osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, mám právo požádat o vysvětlení nebo odstranění tohoto stavu, především blokováním, opravou, doplněním nebo likvidací osobních údajů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

podle zákona č. 101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“)

Souhlasím, aby společnost Home Credit a.s., Nové sady 996/25, 602 00 Brno, IČO 26978636, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 4401, (dále jen "HC") moje osobní údaje, včetně rodného čísla (dále jen "Osobní údaje"), poskytnuté společnosti HC v souvislosti s mou žádostí o úvěr od společnosti HC (dále jen "Žádost") nebo získané společností HC v souvislosti s Žádostí, a to i od třetích osob, zpracovávala způsobem, v rozsahu a za podmínek uvedených v Informačním Memorandu Bankovního registru klientských informací a Nebankovního registru klientských informací (dále jen „Informační Memorandum“) za účelem:

a) vytvoření souboru informací v rámci Nebankovního registru klientských informací (dále jen „NRKI“) vypovídajících o mé bonitě, důvěryhodnosti a platební morálce,

b) zajištění vzájemného informování oprávněných uživatelů NRKI o mé bonitě, důvěryhodnosti a platební morálce a umožnění (a to i opakovaného) posuzování mé bonity, důvěryhodnosti a platební morálky ze strany oprávněných uživatelů NRKI a

c) zajištění vzájemného informování oprávněných uživatelů NRKI a Bankovního registru klientských informací (dále jen „BRKI“) o mé bonitě, důvěryhodnosti a platební morálce a umožnění (a to i opakovaného) posuzování mé bonity, důvěryhodnosti a platební morálky ze strany oprávněných uživatelů NRKI a BRKI.

Tento souhlas je udělen na dobu 6 kalendářních měsíců následujících po dni jeho udělení. Bude-li smlouva o úvěru uzavřena, platí poskytnutý souhlas po dobu trvání smlouvy o úvěru a dále po dobu dalších 4 kalendářních let následujících po úplném vyrovnání všech závazků z ní plynoucích. Potvrzuji, že před udělením tohoto souhlasu jsem se seznámil/a s Informačním Memorandem a že jsem byl/a informován/a, že aktuální znění Informačního Memoranda mohu kdykoli získat na www.homecredit.cz nebo www.cncb.cz.

Zpracovatelé a příjemci osobních údajů jsou uvedeni na www.homecredit.cz. Poskytnutí osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné. Potvrzuji, že jsem si vědom(a), že v souvislosti se zpracováním svých osobních údajů mám práva podle § 21 ZOOU, zejména právo požádat společnost Home Credit a.s. nebo zpracovatele Osobních údajů uvedeného výše o sdělení, jaké osobní údaje o mě zpracovává, k jakému účelu, pro koho a jakým způsobem, a pokud se domnívám, že jejich zpracování je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo se zákonem, zejména jsou-li moje osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, mám právo požádat o vysvětlení nebo odstranění tohoto stavu, především blokováním, opravou, doplněním nebo likvidací osobních údajů.

HC NET - poznej jiný svět

Mezinárodní stáž pro studenty 5. ročníků VŠ

Koho hledáme

  • Máš duši dobrodruha a sníš o práci v zahraničí?
  • Jsi analytik, který používá selský rozum a baví tě práce s čísly?
  • Hledáš výzvu a přemýšlíš nad tím, kam po státnicích?

Pokud je tvá odpověď na tyto 3 otázky ano a domluvíš se bez problémů anglicky, pak hledáme právě tebe!

Jak stáž probíhá?

  • První rok budeš pracovat u nás na centrále v Brně nebo na pobočce v Praze na zkrácený úvazek. Pracovní dobu přizpůsobíme tvému rozvrhu a podpoříme tě během státnic.
  • Staneš se součástí jednoho z našich analytických týmů – finance, business analýzy, CRM, řízení rizik nebo collections.
  • Stáž ti ušijeme na míru a po celou dobu tě bude provázet mentor.
  • V druhém roce procestuješ několik zemí skupiny Home Credit a zjistíš, jakým způsobem se pracuje i jinde ve světě.
  • Následně od nás dostaneš dlouhodobý pracovní kontrakt v jedné ze zemí skupiny Home Credit.

Naše stáž ti umožní dostat se hned po škole mnohem dál, než ostatní – vzdáleností a hlavně kariérně!

Přihlas se co nejdřív!

Výběrové řízení proběhne v květnu, samotná stáž bude začínat v říjnu 2017. Pokud ještě váháš, přečti si na našem blogu, jak to celé probíhá.

Přihlas se!
Program začíná v říjnu 2015
Filip Paseka

Hurá do Číny!

Po absolvování trainee programu HC NET na oddělení Risku v Brně, jsem dostal možnost podívat se do zemí skupiny HC Group. Mám radost, že se můžu aktuálně znovu vydat na měsíc do Číny, kde budu pomáhat lokálnímu Collections týmu. Na podzim mě čeká další výzva, přemístím se do Vietnamu a povedu tam místní analytický tým.

Filip Paseka

Filip Paseka

Hned po škole jsem se přestěhovala do USA

Do programu HC NET jsem nastoupila ve čtvrtém ročníku vysoké školy. Výběrové řízení do programu bylo sice náročné, ale rozhodnutí přihlásit se nelituji. Splnil se mi můj sen, pracovat v zahraničí. Po dokončení trainee programu jsem dostala nabídku pracovat pro Home Credit v Kansas City v USA. Vřele doporučuji účast v programu všem, kdo váhají.

Eva Fasorová

Filip Paseka

Na Filipíny bych se bez Home Creditu nedostal

Nikdy by mě nenapadlo, že budu hned po dokončení vysoké školy pracovat v zahraničí. Díky trainee programu Home Creditu jsem se rychle dostal na pozici, ke které bych se doma propracovával roky. Dnes jsem senior analytik v Manile. Náš čtyřčlenný tým zodpovídá například za plánování, reporting, analýzy nákladovosti a rentability. Pobyt na Filipínách je úžasný. Jsem nesmírně vděčný za program HC NET a příležitost, kterou mi dal!

Filip Šebej